nlc.hu
Sztárok
Titkok az év magyar celebesküvőiről

Titkok az év magyar celebesküvőiről

Pénteken összeházasodott ÖsszeEsküvők Csenge és Péter. De nem az övéké lesz az egyetlen celeblagzi idén.

Titkok az év magyar celeb esküvőiről10 hónap után esküvő
Kimondja az igent tíz évvel fiatalabb párjának Valkó Eszter is. Az RTL Klub egykori műsorvezetője úgy érzi, megtalálta az igazit a biológus Péter személyében. Az esküvőt a vőlegény szülővárosában, Nyíregyházán tartják majd. Eszter ruháját Halász Éva készíti majd. Részletek a Story magazinban.

Lemondott álmairól

Balogh Edina, a Barátok közt szereplője még titokzatosan úgy fogalmaz, hamarosan oltár elé áll. Sokan tudni vélik, hogy erre még idén sor kerül. „Mindig úgy gondoltam, egy gyönyörű  kastélyban lesz a nagy nap, én pedig hófehér habos ruhában leszek, és körbeáll minket a sok vendég” – mondja Edina, majd hozzáteszi, hogy egyre többet gondol a nagy napra, de egyszerűbb szertartás szeretne, kevesebb vendéggel. „Klasszikus magyaros esküvőre vágyom, de majd mindent a párommal együtt döntünk el.”

Ideutaznak az amerikai barátok
Tervezi az esküvőt Király Linda is, aki párjával, Zsomborral már megegyezett abban, hogy Magyarországon tartják az esküvőt. „Nem óriás esküvőt szeretnék, de mindenképpen úgy akarjuk, hogy ott legyenek azok, akiket szeretünk”mondta a boldog énekesnő.

Drasztikus fogyókúra a nagy nap előtt
Oltár elé áll a Story4 szőke műsorvezetője, Peller Mariann is. Ő Juni György televíziós főszerkesztőnek mondja ki az igent. A műsorvezető őrült diétába kezdett a nagy nap előtt. „Minden nap teszek azért, hogy lefaragjak magamról pár kilót. Tudom, hogy Gyurinak bármiben tetszenék, mindenhogy imád engem, ő az egyetlen férfi, aki még a lábaimért is odavan, de a ruha úgyis az lesz, amit én választok. Ráadásul ő ezt úgysem fogja látni az esküvő előtt” – árulta el Mariann, akinek egyszerű vonalú, légies ruhája lesz.

A hagyományok rabjai
Még nem tudják, mikor, de esküvőt tervez Kállay-Saunders András és Tolvai Reni is. „A menyasszonyi ruhánál ragaszkodom a fehér színhez, legyen igazi királylányos, abroncsos, uszályos! De nem lehet csipke!” – mondja Reni, aki biztos benne, hogy valami extrém kiegészítővel feldobja majd a ruháját. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top