Sztárok

Hatalmas baki a Megasztárban

Forrnak az indulatok a pénteken startoló új Megasztár körül. Egy régi versenyző – aki ismét jelentkezett a tehetségkutatóba – annak fényében nem jutott be a legjobb 24-be, hogy három zöld lámpát kapott. Állítólag Tilla mondta el rosszul a szabályokat – írja a Bors.

Hatalmas baki a MegasztárbanDanis Elza már a Megasztár 4-ben is elindult, de az akkor még csak tizenkét esztendős kislány nem jutott be a legjobbak közé. Majd próbálkozott a Megasztár 5-ben, de már akkor 13 évesen is túlságoson modorosnak találták az előadását. Viszont Elza nem adta fel, és megmérettette magát a Megasztár mostani, 6. évadában is.

Elzára négy zsűritagból hárman szavaztak, ami az új szabályok szerint azt jelenti, hogy bejutott a legjobb huszonnégybe. Csakhogy nem ez történt. „Gyönyörűen énekelt a lány. Egyedül Falusi Mariannál nem gyulladt ki a zöld lámpa, de Mester, Bochkor és Bereczki is megnyomta a gombot, így Elza bejutott a huszonnégybe. A stábtagok mondták is neki, hogy majd keresni fogják a február eleji felkészítő tábor miatt, ahol felveszik a párbajokat, amikor a legjobb huszonnégyből kikerül a végső tizenkét énekes. Mindez ezen a héten lett volna esedékes” – magyarázta a Borsnak a család egy közeli jó barátja.

Elzát végül egy hete értesítette a csatorna, hogy mégsem jutott be a legjobb huszonnégybe. „Három szavazat ide vagy oda, visszavonták az egészet” – mondta a névtelen ismerős.

„Az új Megasztárban a továbbjutáshoz legalább három zsűriszavazat szükséges. Abban az esetben, ha a négy zsűritagból csak ketten szavaztak a produkcióra, a versenyző biztosan nem jut tovább a következő fordulóba” – olvasható a ­Me­ga­sztár 6 hivatalos Facebook-oldalán, és ezt mondta műsor producere is a Borsnak. Akkor mégis hogy lehet, hogy Elza nem került be a legjobb 24-be?
„Valójában csak az kerül a legjobb huszonnégy közé, akinek azt a zsűri a produkciója után, a helyszínen megmondja. A többiek sorsáról, akik három vagy négy lámpát kaptak, de nem hangzott el, hogy a huszonnégyben érezhetik magukat, a zsűri a felvétel után döntött… Ez utóbbi benne van minden jelentkező szerződésében, ahogy Danis Elzáéban is. Éppen ezért konkrét ígéret a továbbjutással kapcsolatban Elza esetében sem hangzott el… – mondta el a szóvivő a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top