Sztárok

Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép 2. rész

Alig több mint egy hónapja ért véget az X-Faktor. Körbenéztünk a 12 döntős háza táján: kinek meddig van tele a naptára, kire talált rá a szerelem, és kik azok, akik minden feladtak az énekesi karrierért. X-Faktor-körképünk második része következik.

Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép 2. részKováts Vera
Budapest még várat magára

„Ugyanúgy iskolába járok, mint az X-Faktor előtt, bár kicsit fura volt a visszailleszkedés” – mesélte Vera a Nők Lapja Cafénak. A fiatal énekesnő már dolgozik első saját dalán, amelyhez természetesen klip is készül majd. Emellett pedig megtalálta a boldogság is. „Már az X-Faktor-táborban rám talált a boldogság! Szerencsére Gergővel ezt az egészet sikerült együtt átélnünk, és támogattuk egymást!” A kamaszlánynak egészen nyár elejéig tele van a naptára fellépéssel, és reméli, ez csak gyarapodni fog.

 

 

 
Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép 2. részLil C
„Még mindig facér vagyok!”

Keresztes Ildikó „fia”, jelenleg Budán lakik, és mint hozzátette, teljesen egyedül, mert továbbra sincs barátnője. „Jelenleg is csinálom a tánciskolámat, mert azt egyáltalán nem szeretném veszni hagyni, már csak a diákjaim miatt sem. Készülőben van emellett a saját albumom is, jobbnál jobb zenékkel!” – osztotta meg velük Lil C, akinek egy évre előre vannak lefoglalva fellépései.

 

Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép 2. részTarány Tamás
„Minden jó úton halad az életemben”

Tamás már a műsor előtt is Budapesten élt, így az ő életében ilyen irányban nem történt változás. A szerelemben azonban annál inkább, ugyanis Tomi két hónapja újra párkapcsolatban él. „Nem panaszkodom, minden jó úton halad az életemben. Most a fellépéseimre koncentrálok, most úgy néz ki, hogy augusztus 18-ig teljesen be vagyok táblázva. De folyamatban van az első saját dalom is” – mondta tömören az X-faktoros.

 

Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép 2. részHajdú ikrek
Készül a klip, rájuk talált a szerelem

Geszti Péter lánycsapatának tagjai Kováts Verához hasonlóan még nem költöztek fel Budapestre. „Visszaköltöztünk Maglódra, a szüleinkhez. Hihetetlen élmény volt együtt lakni a többiekkel a verseny alatt, de a család és az itthoni nyugalom már hiányzott” – mondták a lányok, akik az iskolába is visszamentek, de azért karrierjükre is összpontosítanak. „Pillanatnyilag az első klipünk készítésével foglalkozunk, egyértelműen hosszú távú tervünk a lemezkészítés. És nagyon boldogok vagyunk, mert az iskola és a karrier mellett mindketten megtaláltuk azt, aki igazán boldoggá tesz, és akire bármikor számíthatunk!” – mondták mosolyogva a lányok, akiknek nyár végéig elég sok fellépésük lesz.

Mi lett velük? Nagy X-Faktor-körkép 2. részKocsis Tibor
„Igazán jó nevekkel dolgozom majd együtt”

Az X-Faktor győztese a verseny után visszaköltözött saját fővárosi lakásába. „A munkahelyemen egy év fizetés nélküli szabadságot kaptam, ami szeptemberig tart. A héten pedig megkezdődtek a lemezem előkészületi munkálatai. Sok tervem és ötletem van, és igazán jó nevekkel dolgozom majd együtt, de erről majd akkor tudok bővebben beszélni, ha minden összeáll” – titokzatoskodott Kocsis Tibi, aki jelenleg is egyedül él, de nem érzi magát magányosnak. „Azt hiszem, hogy jelenleg nem tudnék egy kapcsolatra összpontosítani. Nagyon sokan szeretnének velem megismerkedni, ez igazán jólesik!” – árulta el az X-Faktor győztese, akinek december elejéig vannak leszervezve fellépései. „Nem fogok unatkozni egész évben, és nem is szeretnék!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top