Sztárok

Nem engedték anyja holttestéhez Whitney Houston lányát

A rendőrség nem engedte be anyja szállodai szobájába Bobbi Kristinát, Whitney Houston 19 éves lányát – írja a TMZ.

Amint értesült édesanyja halálhíréről, azonnal a szállodába sietett Bobbi Kristina, Whitney Houston 19 éves lánya. Csakhogy a rendőrök nem engedték be anyja szobájába, és nem engedték, hogy megnézze az énekesnő holttestét.
A TMZ internetes portál értesülései szerint Bobbi Kristina nagyon zaklatott volt. Sírt és kiabált a Beverly Hilton szálloda 4. emeleti folyosóján, ahol édesanyja szobája is volt. „Azt mondták a rendőrök, hogy tájékoztatni fogják, de nem engedték neki, hogy megnézze az anyja testét. Erre Bobbi kiabálni kezdett, és átkozódott. Követelte, hogy láthassa az anyját, de továbbra sem engedték neki” – írja az amerikai portál.
Bobbi Kristina végül elhagyta a szállodát, ahová nem sokkal később megérkezett Whitney unokatestvére, Dionne Warwick, de egyelőre ő sem kapott bővebb tájékoztatást. Houston holttestét a testőre és a barátai azonosították, akik rátaláltak és akik kihívták a mentőket.

Értesülések szerint az énekesnő halálát fulladás vagy túladagolás okozta. Részletek itt!

TMZ.com
TMZ.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top