Sztárok

VV Attila meglepő vallomást tett éjjel Sehinek

Bár mindenki azt várta, hogy Attila összeomlik Kinga kiesése után, nem így történt. Habár nagy sértettség van benne, amiért Kinga nem tőle búcsúzott el, láthatóan jól viseli az eseményeket. Sőt!

VV Attila meglepő vallomást tett éjjel SehinekAttila nem rejtette el fájdalmát az éjszaka, de azt is kifejtette, mennyire igazságtalannak érzi, hogy Kinga Csabától búcsúzott el. „Ki volt mindig mellette, ki támogatta mindig…? – sorolta Attila, majd így folytatta: – Ha a szívemre hallgatok, akkor nagyon sajnálom Kingát, de az igazságérzetem szerint örülök Sehi győzelmének.”
Amikor a szőkeség visszatért a villába, Attila elsőként ment oda hozzá gratulálni. „Vérzik a szívem, de örülök és őszintén gratulálok neked” – mondta az összeférhetetlen fiú. Sehi azonban látta rajta, hogy nagyon meg van törve. „Nem akarok szomorú arcokat látni. Sajnálom, hogy így alakult” – súgta oda Sehi Attilának. A férfi viszont így felelt: „Azt, hogy én mit gondolok, olvasd ki abból, hogy mit mondtam, amikor megkérdezték, kit várok vissza. Ez egy társasjáték, egy percig se sajnáld, ami történt!” – súgta vissza Attila a lánynak, majd átölelte.

A benti játékosok nem is sejtik, mekkora őrület van itt kint körülöttük. Van, akinek igencsak sokat hozott a Való Világ, másnak azonban romba dőlt az élete. Hogy kiről van szó, az kiderül itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top