Sztárok

VV Kinga magából kikelve hisztizett a párbaj után

Információink szerint nehezen viselte Kinga a kiesést. Vasárnap este a párbaj után és a Bele Való műsor előtt hatalmas hisztit csapott.

VV Kinga magából kikelve hisztizett a párbaj utánNem a kiesés okozta a legnagyobb traumát Kingának, sokkal inkább az, hogy ekkora százalék különbséggel verte őt meg a másik szőkeség, Seherezádé. Kinguci nem is tagadta, hogy hisztizett a párbaj után. „Már megszokott, hogy hisztirohamot kapok, de nem őrjöngök, már jól vagyok” – mondta szipogva a BeleValó műsorban éjszaka Kinga. De higgadtsága nem tartott sokáig. Amikor ugyanis meglátta az élő képeket a villából, és észrevette, hogy Csaba és Attila is megölelte Seherezádét, ismét kifakadt. „Na ennyi! Már itt is vannak az új barátok. Hát úristen, mit csinál ez a két fiú?!” – értetlenkedett Kinga a képeket látva. Csak azután sikerült megnyugodnia, hogy betelefonált a műsorba VV Gergő és annak régi-új barátnője, Csilla. „Nyugi, Kinga, én neked szurkoltam, te sokkal értékesebb vagy, mint az a másik” – mondta a roppant barátságos Csilla.

Ha már Gergőnél és Csillánál tartunk, Dukai Gergőre, a villa szakácsára a kutya sem kíváncsi. Nincs felkérés, nincs hakni. Részletekért kattints, ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top