Sztárok

Whitney halálának oka: leszedálta magát és ráivott

Még a mai napra ígérik a hatóságok a toxikológiai vizsgálat és a boncolás előzetes eredményét – írja a TMZ internetes portál. Annyit azonban már most kiszivárogtattak, hogy milyen gyógyszereket találtak az énekesnő szobájában.

Szörnyű részletek Whitney Houston halálárólAhogyan arról korábban beszámoltunk, tele volt gyógyszeresüveggel a szombaton elhunyt Whitney Houston szállodai szobája. A TMZ internetes portál legfrissebb értesülései szerint az énekesnő tüdejében nem volt annyi víz amennyitől megfulladhatott volna.  Egyelőre még várnak a toxikológiai jelentésre, de szinte bizonyos, hogy halálát a nyugtatók és az alkohol együttese okozta. „A legvalószínűbb, hogy végzetesen leszedálta magát” – mondta egy névtelen forrás.

Amerikai idő szerint a holttestet szombaton délután találta meg az énekesnő testőre és a stylistja. Ők azért mentek be a szobába, mert már egy órája fürdött Houston, és a kérdéseikre sem válaszolt. A fürdőkádban a víz alatt találták meg élettelen, hideg testét. Előző éjszaka Whitney hatalmas partit tartott a hotel szobájában. Sok vendég panaszkodott emiatt, mert nagyon hangosak voltak és rengeteget ittak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top