Sztárok

Tudjuk, kinek üzent ki a villából VV Attila!

Ma este azt láthatják a nézők, hogy a villalakók Valentin-nap alkalmából kinek üzennek a kamerákon keresztül. Attila üzenete mindenkit meglepett!

Tudjuk kinek üzent ki a villából Attila!Kinga, Muri Enikő és Szandika után újabb hölgyet keres VV Attila. Ati a leendő szerelmének üzent, akit még nem ismer, de ha szerencséje van, nézi az adást. „Kedves jövendő szerelmem! Ígérem, hogy szeretni foglak, gondoskodni fogok rólad, nem fogok mással csajozni. Elmegyek majd vadászni, hogy aztán otthon elkészíthesd a zsákmányt! Egy kis faházban fogunk élni az erdő közepén, ahol télen fát vágok, te pedig bent sütöd a kalácsot! És persze sokat fogunk szeretkezni!” – szólt Attila vallomása az ismeretlen, jövőbeli nagy szerelmének.

Szerdán sem maradnak izgalom nélkül a nézők és a villalakók. Akkor ugyanis megkapják a rajongói leveleket a villalakók Valentin-nap alkalmából. Mivel Fecó az egyetlen, aki nem szingli, neki a felesége küldött üzenetet: „A mi Valentin-napunk az esküvőnk napja volt, úgy éreztem akkor, hogy a mi kapcsolatunknál őszintébb és szebb nincs a világon. Sok mindenen mentünk már keresztül, Fecó, amelyek még közelebb hoztak minket egymáshoz. Az én életemben senki nem helyettesíthet…” – a sziruposan csöpögős levél további részleteit a műsorban megnézhetitek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top