Sztárok

Katy Perry nyilvánosan égeti urát: Nem ő az egyetlen!

Katy Perry is fellépett Grammy-gálán, és ha már így esett, dalban szólt be volt férjének. Nem ő az egyetlen celeb, aki a médiát használja postagalambnak. Sztárok új generációs beszólásai következnek.

Katy Perry nyilvánosan égeti urát: Nem ő az egyetlen!Katy Perry imádja volt urát égetni
A világ legrangosabb zenei elismerését most vasárnap adták át, ennek megfelelően világszerte millióan nézték a képernyőkre tapadva. Soha jobb alkalom, gondolhatta Katy Perry, aki fellépőként egy olyan dalt választott, amit sokan exszerelme, a brit Russel Brand elleni kirohanásként értelmeztek. A Part Of Me című szám egyik sorát Katy Perry nyilvánosan égeti urát: Nem ő az egyetlen!kicsit át is fabrikálta. „Tartsd csak meg a gyémántgyűrűdet, tudod mit, megtarthatsz mindent, csak engem nem!”

Így is lehetett volna: Hát, mit is mondhatnánk, gyönyörű. Olcsó és hatékony üzenet, de elég alpári. Kedves Katy az Egyesült Államokból már 16 dollárért is lehet táviratozni a világ minden tájára, így akár Londonba is. Reméljük Brand ezek után veszi a lapot, és zsebre vágja a neki járó 20 millió dollárt. 

Katy Perry nyilvánosan égeti urát: Nem ő az egyetlen!Egy jó asszony mindent megbocsát…?
Tavaly májusban Arnold Schwarzenegger csúnyán lebukott, kiderült, évekig csalta feleségét, szeretőjétől pedig gyereke is született. Maria Shriver szakított férjével, majd a botrány után egy Jackie Onassis-Katy Perry nyilvánosan égeti urát: Nem ő az egyetlen!napszemüvegben (akit köztudottan szintén csalt a férje, J. F. K.) és sokatmondó feliratos pólóban ment utcára először: „Változtasd meg a világot a bátorságoddal, bölcsességeddel és erőddel.”

Így is lehetett volna: Az efféle mantrákat mi inkább önfejlesztő CD-k formájában szoktuk meg, és különben is, hírességektől szokatlan a „szendvicsember” szerep.

Katy Perry nyilvánosan égeti urát: Nem ő az egyetlen!„Felmegyek hozzád vasárnap délben…”
Charlie Sheen Twitteren üzent szomszédjának, Paris Hiltonnak. A Mulholland Estates lakópark hírhedt lakója tavaly a mikroblogon keresztül tudatta a szőke sztárral, hogy szerinte fantasztikusan néz ki, mellesleg pedig várja 12:00-kor egy pirítósra. Az örököslány válasza is nyilvános volt, megköszönte, és ígérte, amint végez a dolgaival, átmegy kedvenc szomszédjához.

Így is lehetett volna: Isten ments, hogy átzavarjunk ekkora kaliberű celebeket a szomszéd ajtóig egy snassz kopogással járó mezei invitálás miatt, de mondjuk a portaszolgálat gyors és ingyenes megoldás lenne. Igaz, a mobiltelefon sem drága.

Katy Perry nyilvánosan égeti urát: Nem ő az egyetlen!Itthon a Facebook-üzenet hódít
Tóth Gabi és előző párja, Roli tavaly év vége felé szakítottak. A kapcsolatot viszonylag szépen, sok könnyel zárták. Az eseményt jó pár Facebook-poszt is díszítette, amit közös ismerőseik, ezáltal az egész nagyvilág szabadon élvezhette. Gabi ugyanis itt köszönt meg szépen, illedelmesen mindent egykori kedvesének.

Így is lehetett volna: Amennyiben a kézzel írt, papírra vetett sorok brutálisan régimódinak tűnnének, a megátalkodott Facebook-követők számára is jó megoldás lehet a privát Facebook-üzenet. Sokkal személyesebb formája ez egy szép, őszinte lezárásnak, ráadásul direktebb, közvetlenebb is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top