Sztárok

Ráismersz? Teljesen átalakult a magyar megasztár

Majdnem kilenc évvel ezelőtt már jelentkezett a Megasztárba Kullai Timi. Akkor nem sikerült bejutnia a döntőbe, most azonban a legjobb 24 között van. De nem ez az egyetlen újdonság az életében.

Kevesen ismernék fel a régi felvételekről Kullai Timit. A lány ugyanis a Megasztár első évadának selejtezőjén még trendi frufrus, szőke hosszú hajjal állt a zsűri elé. Kilenc évvel később már sokkal természetesebb külsővel, meleg barna frizurával, teljesen átváltozva tért vissza a TV2 tehetségkutatójába. És ez alkalommal sikerrel járt, mert a tehetséges lány bejutott a legjobb 24 énekes közé. Már most is hatalmasat nyert Timi az énekversennyel, de ő nem is panaszkodik, ugyanis már az első próbálkozása után rátalált egy zenekar, akikkel azóta is zenél, sőt az egyik zenésztársa lett a szerelme. 

Miközben itthon a Megasztár és az Eurovíziós Dalverseny tartja lázba a zenészvilágot, a tengerentúl mindenki Whitney Houston haláláról beszél. És egyesek bizony nem tesznek lakatot a szájukra. Az elhunyt énekesnő barátai névvel vállalják nyilatkozatukat arról, hogy Whitney a nőkhöz vonzódott. Részletek, itt!

2003-ban
2003-ban
...és most
…és most

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top