Sztárok

Keményen kihasználták VV Attilát

VV Attila a megüresedett villában jött rá, hogy Kinga kihasználta őt. "Ingázott az emberek között, egyszerűen már nem akart a társaságomban lenni, és akkor váltott Csabira" – elmélkedett az összeférhetetlen férfi.

Keményen kihasználták VV Attilát„Nem voltam igazi jó barátja Kingának, én ezt bevallom! Már csak azért sem voltam jó barátja, mert férfi és nő között nincs ilyen. Pláne nem akkor, ha a férfi nőként néz arra a nőre, és nem barátként. Nekem a Kinga egy nő volt” – ecsetelte VV Attila a szerda esti összefoglalóban. De nem sokáig ostorozta magát a gyomaendrődi Rómeó. Ugyanis megosztotta azt is, hogy szerinte Kinga átvágta a palánkon. „Nem akarok érzelmes lenni, de sokat szoktam ezen gondolkodni. Azon, hogy ez a lány tényleg csak kihasznált engem, csúnyán mondva: használt engem. Hiszen a végén eszébe sem jutott visszagondolni, és tőlem elbúcsúzni! Én biztos, hogy tőle búcsúztam volna el fordított helyzetben” – kesergett Ati. „Néha úgy beszélt velem, mint anyámék otthon a kutyával!”

Miközben Attilának csalódnia kellett barátaiban, egy közkedvelt énekesnőt éppen a barátai próbálnak megmenteni a teljes összeomlástól. Sokkoló képek, az egyre botrányosabb Rihannáról és részletek, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top