Sztárok

Újabb szereplő távozik a Jóban Rosszbanból?

"Akár a karrieremet is feladnám Krisztiánért" – nyilatkozta a nagyon szerelmes Szabó Zsófi. Elképzelhető, hogy távozik a TV2 sorozatából?

Újabb szereplő távozik a Jóban Rosszbanból?Még csak három hónapja tart a szerelem, de nem bírnak egymás nélkül élni. Már túl vannak az összeköltözésen, a közös tetováláson és az első közös Valentin-napjukon. Egyébként Berkinek saját bevallása szerint az elmúlt hat évben ez a legtovább tartó kapcsolata. „Zsófival más lesz… Ő nem elveszi az energiámat, hanem inkább feltöltődöm mellette” – ecsetelte Berki egy hetilapnak. A lány is hasonlóan érez, sőt kijelentette, ha úgy alakulna az élete, bárhová követné Krisztiánt. „Ha a munkája miatt költöznie kéne bárhová, én biztosan gondolkodás nélkül vele tartanék. Persze remélem, erre mostanság nem kerül sor, mert nagyon szeretek a Jóban Rosszban stábjához tartozni” – mondta a fiatal színésznő.

Kivel vigasztalódik Baronits Gáborral történő szakítása után Lola? Kiderült itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top