Sztárok

Csere: Új női mentor az X-Faktorban

Új női mentorral erősíthet Amerikában az X-Faktor. A hírek szerint Janet Jackson zsűrizi majd az énekeseket. A korábbi női mentorokat, Paula Abdult és Nicole Scherzingert kirúgták.

Csere: Új női mentor az X-FaktorbanA People magazin információi szerint Janet Jackson ülhet majd az amerikai X-Faktor egyik mentori székébe. A hírek arról szólnak, hogy Michael Jackson testvére már megkezdte a tárgyalásokat a tehetségkutató-guruval, Simon Cowell-lel. A 45 éves énekesnő egyelőre nem erősítette meg a hírt, de azt nem is cáfolta, hogy tárgyalásokat folytatna Simonnal. Az X-Faktor megálmodója egyébként hétfőn elismerte, hogy már januárban szerződéskötés közeli állapotban volt Whitney Houstonnal is. A múlt szombaton elhunyt énekesnő is mentor lett volna az új X-Faktorban.

Ha már Whitney Houstonnál tartunk: áll a bál az Egyesült Államokban. Rajongók tépik egymást az énekesnő miatt. Részletek, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top