Sztárok

Ezért utasítja el a házasságot a Barátok közt sztárja

"Gyűrű lesz, házasság nem!" – mondta Gyebnár Csekka, a Barátok közt sztárja a Best magazinnak. Miért gondolja úgy, hogy elronthat egy kapcsolatot a papír?

Ezért utasítja el a házasságot a Barátok közt sztárjaKét és fél éve van együtt a párjával a Barátok közt színésznője, de házasodni nem szeretnének. Napról napra erősebb a kapcsolatuk, Csekka és párja, István azt mondja, mindketten úgy érzik, megtalálták a másik felüket. Az összhang maximálisan megvan köztük, olyannyira, hogy már a családalapítás is egyre jobban téma náluk. „Két gyermeket szeretnénk, egy lányt és egy fiút – folytatja Csekka. – Az lenne a legjobb, ha ikreink lennének, akkor egyszerre letudnánk a kettőt. Sokszor, amikor látok egy kisbabát a környezetemben, elszorul a szívem és már szeretnék édesanya lenni. Persze semmit sem kapkodunk el, nem hajt a tatár. Persze sokat beszélünk arról az időről, milyen lesz egy csöppséggel az élet.”
Folytatás a legfrissebb Best magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top