Sztárok

Megérkezett a temetésre Whitney Houston lánya

Pár órával a temetés előtt megérkezett édesanyja szülővárosába Whitney Houston lánya. A 19 éves Bobbi Kristinát idegösszeomlással kezelték egy klinikán anyja halála után.

Megérkezett a temetésre Whitney Houston lányaCsaládtagjaival jelent meg a temetés helyszínén Bobbi Kristina – írja a People és a Daily Mail. Még a több száz fős szombati temetés előtt pénteken este a család szűk körű megemlékezést tartottak a 48 éves énekesnőről, amin már részt vett Houston 19 éves lánya is. „Csak az elhunyt édesanyja, a lánya és a két testvére volt jelen” – nyilatkozta a temetés szervezője.

Egy névtelen forrás szerint Bobbi Kristina most minden idejét a nagymamájával tölti. „Ez az a pillanat, amikor erősnek kell lennie. Sajnos a következő pár óra eseményei elől Bobbi nem menekülhet el” – nyilatkozta a család barátja a People magazinnak.

Megérkezett a temetésre Whitney Houston lányaA családtagokon kívül a városba érkeztek a híres pályatársak és barátok is: Kevin Costner, Ray-J – a volt szerető –, Brandy, David Bowie, Jay-Z, Mariah Carey, R. Kelly, Alicia Keys, Aretha Franklin, de mindenki megdöbbenésére végül részt vesz a temetésen a volt férj, Bobby Brown is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top