Sztárok

Sokkoló videó az öntudatlan Whitney-ről

Egyre többen nézik meg az interneten Whitney Houston és Bobby Brown házassága alatt készült valóságshow sokkoló felvételeit.

Az egyik rész például az anyák napjáról szól. Whitney reggel hatalmas veszekedéssel indította a napot a férjével, az énekesnő délelőtt már alig tudott magáról, tekintete zavaros volt, érezhetően valamilyen tudatmódosító befolyásoltsága alatt állt. Miközben gyerekei egy veszélyes játék fegyverrel lövöldöztek, ő a drogoktól kiütve csak pihent és feküdt egész nap. Végül vállalhatatlan állapotban egy boldog családi pikniket imitálva ünnepelte meg az egész család az anyák napját. A valóságshow egyes részeiben egyébként tettlegesség is előfordult a két sztár között, akik 2007-ben végleg különváltak. Whitney azóta próbált megszabadulni attól a hatalmas birtoktól és villától, ahol addig laktak férjével, lányával és örökbefogadott fiukkal, ám a kutya sem vette meg. Most a halála után ismét piacra dobták az ingatlant.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top