Sztárok

Kínos incidens Whitney Houston temetésén – fotó

Szombaton végső nyugalomra helyezték az egy hete elhunyt amerikai énekesnőt. Volt férje nem bírta ki, hogy ne csináljon jelenetet a temetésen.
Bobby Brown elhagyta a templomot
Bobby Brown elhagyta a templomot

Az utolsó percben a család mégis beleegyezett, hogy Whitney volt férje, Bobby Brown is részt vegyen a szertartáson. Igaz, csak azért enyhültek meg, hogy Bobbi Kristina az édesapja támogatását is megkapja a temetés alatt. Alig néhány perccel azután azonban, hogy elkezdődött az énekesnő búcsúztatója, Bobby Brown felállt, odasietett az elsősorban ülő lányához, mondott valamit, majd elviharzott. „Bobby elrohant a templomból, megölelte az egyik rokonát, a kocsijába pattant és elhajtott a temetésről” – erősítette meg a People magazinnak egy családtag.

A TMZ internetes portál értesülése szerint Bobby Brown is két kísérővel érkezhetett volna a temetésre, viszont ő 9 barátját is elvitte a búcsúztatóra. „Mondtuk neki, hogy ez nem egy parti, ha találnak helyet, üljenek le a teremben, de mi nem tudunk ennyi haverjának helyet biztosítani. Bobby mindenáron a lánya mellé akart ülni, ezt viszont Whitney családja nem engedte, ezért ment el még a ceremónia elején” – nyilatkozta egy névtelen forrás a TMZ-nek.

A családtagokon kívül beszédet mondott a búcsúztatón Kevin Costner, Clive Davis, Alicia Keys és Stevie Wonder is. „Ő volt a legnagyszerűbb popsztár, akit valaha ismertem, mégis mindig kételkedett magában. Folyton azt kérdezgette a közös munkák alatt: »Elég jó vagyok?, Elég csinos vagyok?, Fognak engem szeretni?«” – emlékezett vissza közös forgatásukra Kevin Costner. 

Kínos incidens Whitney Houston temetésén - fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top