nlc.hu
Sztárok
Szexéhes nők várják VV Attilát

Szexéhes nők várják VV Attilát

Ügyes kerítőnek bizonyult VV Péter, hiszen már száz nőt begyűjtött villabeli barátjának, akik egytől egyig az összeférhetetlen fiúval akarnak randizni. A valóságshow utolsó hetében még szépségversenyeken is folytatja a castingot – írja a Blikk.

Szexéhes nők várják VV AttilátSzáz nő már biztosan várja, hogy Attila elhagyja a Való Villát. Ők valamennyien Péter felhívására – miszerint Kinga-hasonmásokat keres barátjának – érkeztek. „Nincs még meg a teljes névsor, sőt minél többen jelentkeznek, annál inkább úgy érzem, hogy szigorítanom kell a szabályokat. A lányok többsége gyönyörű” – jelentette ki Péter, aki folytatja a castingot, és már szépségversenyeken is toboroz. A valóságshow-veterán – saját elmondása szerint – egy-két lányt legszívesebben magának tartana meg. „Nem csupán a külsőt nézem. Számomra és persze Attila számára is nagyon fontos, hogy az adott lány ne csupán Kinga idomait hordozza magán, hanem néhány személyiségjegyet is” – hangsúlyozta Péter, aki szerint a lányok közül a 20 éves, barna hajú Virginia lesz a befutó, aki már hónapok óta kinézte magának a párbajgyőztes Attilát. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top