Sztárok

Dúsgazdag pornósztár akart lenni VV Vera

Nem élte meg drámaként, hogy kiderült a pornózása, amitől elsősorban az anyagi gondjainak a megoldását remélte. Mindemellett abban bízott, hogy szakmailag is megoldást jelenthet a számára – írja a Blikk.

Dúsgazdag pornósztár akart lenni VV VeraVV Vera egykor a pornó világában akart befutni és a szakma csúcsára jutni, ezért felhagyott addigi munkájával. A legutóbbi párbajvesztes azt remélte, hogy befuthat a felnőttfilmek segítségével, és a szexiparban majd elismerik. „Halálosan komolyan gondoltam, hogy ezzel akarok foglalkozni. Elhittem, hogy sikerülhet. Jó egy évvel ezelőtt jutott oda az életem, hogy nem láttam másban kiutat. Nem volt normális párkapcsolatom, a munkámban már nem találtam örömöt, ezért gondoltam, hogy talán a pornózás megoldás lehet anyagilag és szakmailag” – vallotta be. Az exvillalakót – úgy tűnik – már nem különösebben zavarja, hogy fény derült a múltjára, sőt a castingfilmje immár pornó-Oscar-esélyes, megnyugtatja, hogy legalább minőségi munka kötődik a nevéhez. Tudja, ezek után csak „pornós Veraként” fogják emlegetni, de – elmondása szerint – nem érdekli, mert szerinte ez nem degradáló, hiszen a pornósok jómódú, igényes színészek, neki azonban lelkiismerete miatt nem jött össze a pornós karrier. Pedig lett volna rá lehetőség, hiszen a castingot követően egy hónapos szerződést ajánlottak fel neki, így egy hónap alatt akár egymillió forintot is kereshetett volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top