Sztárok

Mi történt? Magába zuhant VV Attila

Magába roskadt és elvonul a többiektől VV Attila. Hiába költözött be cinkostársa, és hiába tért vissza Kinga is a villába, Attila inkább egyedül lenne.

Mi történt? Magába zuhant VV AttilaBoldog volt, hogy újra láthatja régi társait, de csak pár percre. Attilát ugyanis a végjátékban nagyon megzavarta, hogy visszatértek az egykori villalakók, és puszta jelenlétükkel felkavarják az állóvizet. Mindenki azt gondolta, hogy Attilának majd jót tesz, ha egykori cimborája, Péter a közelében lesz, ám még az ő társaságát is kerüli. Meglepő módon Attila leginkább Verával beszélget, egyébként alszik vagy elvonul a többiektől. „Én tudtam, hogy téged ez megzavar, és nem fogsz neki örülni, hogy visszajövünk” – mondta Péter Attilának. A Cinkostárs Bt. tagjai még a kedd esti kiválasztást sem beszélték meg egymással. „Attila megzuhant. Furcsán viselkedik” – írják rajongói az interneten.

Hamarosan az RTL Klub kétszáz embertől vesz búcsút, ennyien kerülhetnek utcára a Való Világ miatt. A részletekért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top