Sztárok

Csontsoványra fogyott Johnny Depp elhagyott szerelme – fotó

Bár a szakítással kapcsolatos pletykákat cáfolják, Vanessa Paradis külseje bizony meglehetősen árulkodó...

Johnny Depp exe belefogyott a szakításbaAhogy arról korábban mi is beszámoltunk, Vanessa Paradis és Johnny Depp kapcsolata 14 év után olyan komoly válságba került, hogy a pár állítólag már külön is költözött. „Vanessa eléggé össze van törve, mindenki nagyon aggódik. Johnny már felkeresett egy ügyvédet is, mert bár sosem házasodtak össze, régóta együtt vannak, és van két gyerekük is” – nyilatkozta akkor a Daily Mailnek a család egyik közeli ismerőse. 

Bár a szakításukról szóló pletykákat azóta már többször is igyekeztek cáfolni, a Paradisról nyilvánosságra került legfrissebb lesifotók egyáltalán nem arról árulkodnak, hogy minden rendben lenne a sztárpárral. A francia énekes-színésznő mindig vékony volt, de most ijesztően sovány, és igencsak megviseltnek látszik. Tulajdonképpen pontosan úgy néz ki, mint akit nemrégiben hagyott el a – világ egyik legjobb – pasija… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top