Sztárok

Idegenül mozog a celebvilágban Tarány Tomi kedvese

Reflektorfény, vakuk villogása, ruhaköltemények felvonulása, ismert emberek mindenhol, és mindennek a tetejébe olyan társ, akit ismer az egész ország. Az X-faktoros Tarány Tomi barátnője, Bernadett elárulta, megesett már, hogy a celebközeg sok volt a lelkivilágának, és nem találta föl magát.

Idegenül mozog a celebvilágban Tarány Tomi kedvese„Elém dugtak egy diktafont”
Nem csoda, hogy mindez egyszerre sok volt a huszonegy éves Bernadettnek, és csak félszegen, megilletődve álldogált Tamás mellett a Story magazin nívós gáláján. „Nagyon izgultam, és hiába volt rajtam szép ruha, szép bunda, úgy éreztem magam, akár Hamupipőke – mesél Bernadett. – Nem csoda, hogy amikor elém tolták az első diktafont, csak arra voltam képes, hogy elmondjam a nevem, és hogy mivel foglalkozom. Nem tagadom, feszengek a hírességek között, de remélem, idővel majd önmagam leszek és könnyebb lesz felengednem.”

A szerelmük kompromisszum?

Berni dolga már csak azért sem könnyű, mert túl szerény, visszahúzódó természetének köszönhetően Tomi rajongói sokszor nem kezelik őt és a kapcsolatukat kellő figyelemmel, ami persze nem tudatos. „Gyakran megesett már, hogy egy szórakozóhelyen dedikáltam vagy beszélgettem a rajongókkal… – meséli Tomi. – Jólesik a szeretetük, de ölelgettek, puszilgattak, kérték, hogy dedikáljak hasat, mellet, derekat, miközben ott állt mellettem a barátnőm, akit szeretek. Noha a párom pontosan tudta, mit vállal velem, amikor megismerkedtünk, tudom, nehéz lehet neki elviselni azt a sok szeretetet, amit a rajongóimtól kapok. Azonban bízhat bennem, nekem csak ő kell, és ezt majd igazolja az idő. Amikor csak tudom, magammal viszem őt a programjaimra, a fellépéseimre, és remélem, előbb utóbb megszokja a közeget. Már csak azért is, mert ha valaki ilyen fontos nekem, én bizony hosszú távra tervezek” – mondta az X-faktoros.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top