Sztárok

“Minden úgy alakult, mint a mesében” – Dobó Kata elmeséli szülését

Élete legboldogabb napjait éli Dobó Kata, aki rövid vajúdás után nemrég adott életet kislányának, Szofinak. A szülőszobában a büszke édesapa is végig kitartott.

„Minden úgy alakult, mint a mesében” - Dobó Kata elmeséli szülését„Hihetetlen erőt adott, hogy az egész család bejött velem a kórházba” – mesélte Kata a hot! magazinnak a szülésről. Az édesanyja, a nővére és természetesen a szerencsés apuka is bekísérte a kórházba. „Levente végig fogta a kezem, egyetlen percre sem hagyott magamra.”

Az utolsó napokban már nagyon izgult Kata – vallotta be a magazinnak. Amikor megindult a szülés, megszállta a belső nyugalom, hiszen érezte, hogy jó kezekben van, és tudta: minden rendben lesz. „Felfoghatatlan számomra, hogy ez a szépséges kislány a miénk!” – lelkendezett a 38 éves színésznő.

Szofi 3300 grammal született, 53 centis, barna haja van, és az édesanyja szerint igazi mosolygós baba.
Kata bevallotta azt is, hogy babonából az utolsó pillanatokra hagyták a babaholmik vásárlását, de most már egy tökéletesen berendezett gyerekszoba várja otthon a kislányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top