Sztárok

Dögös sportolóra vetett szemet Madonna

Újabb fiatal férfira vetett szemet Madonna. Kiderült, hogy a Super Bowl döntőjén fellépő sztár azt kérte, mutassák be a győztes csapat egyik játékosának.

Victor Cruz a Super Bowl-győztes New York Giants egyik játékosa, aki a döntőn nem csak teljesítményével vonta magára a figyelmet. A február eleji sporteseményen fellépő Madonna szeme is megakadt a fiatal és jóképű játékoson. Arra kérte személyzetének tagjait, mutassák be a fiúnak, akiről viszont az is kiderült, hogy tartós párkapcsolatban él.

 
Dögös, fiatal sportolóra vetett szemet Madonna
 
Dögös, fiatal sportolóra vetett szemet Madonna

 

Az 53 éves énekesnő persze magyarázkodik, mondván ő csupán azért akart találkozni New York Giants 26 éves titánjával, mert szerette volna ellesni tőle az Egyesült Államok-szerte elhíresült salsamozdulatait. Na persze. Az pedig csak apró egybeesés lehet, hogy Victor Cruz nagyon hasonlít a popkirálynő állítólagos párjára, Brahim Zaibatra, aki szintén alig 25 éves, hivatását tekintve pedig táncos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top