Sztárok

Paris Hilton részeges számmal sokkol

Sajnos úgy tűnik, Paris Hilton nem adta fel zenei karrierjét. Íme, a legújabb audiovizuális támadása, ami a sokat ígérő Drunk Text címet viseli.

A siker érdekében Paris egészen nagy nevekkel állt össze, a pár hónapja beharangozott lemeze elkészítésében olyan nagy sztárelőadók is segédkeztek, mint  Snoop Dogg és az LMFAO. Ezúttal az örököslány – saját bevallása szerint is – jobban ügyel a zenei helyezkedésre, és az eddigi pop-pinty műfaj helyett inkább a house palettán helyezkedik el.

Remek. A témaválasztás és a szöveg is egészen rendkívüli. A Drunk Text című szuperslágerben a „részegen történő esemesezgetés” témakörét énekli körül. Azt, hogy hogyan, döntsétek el ti:

 

 

Nem sokkal a videó kiszivárgása után viszont hivatalosan cáfolták, hogy az a Hilton lány új albumáról származna, most már az tűnik valószínűbbnek, hogy egy korábban felvett videótól kapott frászt a világsajtó. Az alkotást ugyanis már vagy egy éve felvették, de azért siettek hozzátenni: pár hónapot várni kell még ugyan, de érkezik a valóban első szám hamarosan. Csak kibírjuk addig valahogy…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top