Sztárok

Titkos szerelmes vallott az utolsó VV-párbaj előtt

Fecó a régi lakók látogatásának utolsó napján váratlan levelet kapott. "Villalétem során elkezdtem vonzódni Fecóhoz, és amíg kint voltam, addig is sokat gondoltam rá. Szerelmes vagyok belé!" – áll a levélben, melyen nem szerepel aláírás.

Titkos szerelmes vallott az utolsó VV-párbaj előttAttila azonnal Dyára tippelt, aki először néhány koordinálatlan mozdulattal jelezte, hogy neki ehhez semmi köze, majd a hálószobában keservesen sírta el érzéseit Kingának. Fecó eredetileg vezekelni ment a villába, hogy kiengesztelje barátnőjét, Angélát egy korábbi megcsalásért.

Angéla megbocsátott (bár úgy tűnt, Fecónak amúgy sem volt kivel kísértésbe esnie bent), de a vallomás még okozhat bonyodalmakat, főleg mivel a családapa többször is elismerően nyilatkozott Dya szépségéről még a játék elején.

Kinga is kissé tanácstalanul hallgatta barátnője kirohanását: „Nagyon szeretem, tényleg nagyon! Nem tudtam elképzelni, hogy minden egyes percben ott legyen a fejemben” – zokogott Dya az ágyon fekve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top