Sztárok

Bochkor kikotyogta a TV2 titkát

Bochkor Gábor véletlenül a Bumerángban elárulta, hamarosan egy új műsor indul a TV2-n, amiben ismert emberek mutatkoznak majd be új oldalukról. A Megasztár zsűritagja a héten Barcelonában forgatott.

Bochkor kikotyogta a TV2 titkátBochkor Gábor annyira megörült, hogy három nap után hazatérhetett a barcelonai forgatásról, hogy azonnal kikotyogta társainak a Bumerángban, hogy voltaképpen mit is csinált a katalán városban. „Ez egy tévéműsor lesz majd valamikor. Mondjuk úgy, hogy lesz egy rövidebb sorozat, hogy ismert emberek valamibe belekóstolnak. Én például főztem. Ki is vittük, felszolgáltuk. Ott van Nagy Laci, egy kézilabdacsapat kapitánya, és azt találta ki a producer, hogy menjek oda, és vele főzzek, és egy kisebb spanyol társaságnak szolgáljam fel” – mesélte Bochi, majd elárulta, párja, Várkonyi Andi, és kislányuk, Nóri is velük volt. „Kihoztuk az élő homárt, és akkor jött Nóri, és nézte, hogyan készül a homár. Vicces volt, megtanultam pár trükköt a szakácstól.” Igaz, Bochkor azt nem említette, hogy melyik csatornán fut majd a műsor, de abból következtetve, hogy jelenleg a Megasztár zsűrijében ül, mindenképpen a TV2-ről van szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top