Sztárok

VV Attila épelméjűségét féltik

Láthatóan akkora idegfeszültségben van VV Attila, hogy az internetezők az összeférhetetlen épelméjűségét féltik. A férfi az utolsó párbaj előtt újra az aranyhallal beszélgetett, az élő adás során pedig közel állt hozzá, hogy elájuljon.

VV Attila épelméjűségét féltikNemrég VV Kinga beszélgetett egy üres székkel, most pedig Attila ült újra az aranyhal mellé, hogy kívánjon. Mindezt nem viccből tette, hanem halálosan komolyan. Az összeférhetetlen sokak szerint az ideg-összeroppanás kezdeti jeleit mutatja, talán pont azért, mert lassan az is világossá válik számára, hogy neki van a legnagyobb esélye a győzelemre. „Kedves kis aranyhal! Teljesítsd a második kívánságom is: jöjjek vissza a Fecó-párbajról. Hm. Köszi! Látom, hogy figyelsz rám!” – beszélt Attila a halnak, ami végül meghozta a szerencséjét. Úgy tűnik azonban, hogy neki a legfontosabb a győzelem, míg Csaba kicsit lazábban, Sehi pedig szinte már katatón állapotban tűri az utolsó órákat, Attiláról szinte süt a folyamatos idegesség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top