Sztárok

Klapka több kiló aranyat tárol

Négyszáz millióért árulja a Vámház körúti helyiséget Klapka György. Az ott található tárgyak azonban félmilliárdot érnek, az aranyember pedig bevallotta: igazából nincs is szüksége a pénzre.

Klapka több kiló aranyat tárolKlapka György szeretne továbblépni, ezért árulni kezdte a zálogházat, ahol még ma is nyolc-tíz órát tartózkodik. „A munkatársak kétségbe vannak esve, hogy itt akarom hagyni a boltot. Tárgyakhoz soha nem ragaszkodtam, hozzájuk igen. A jogászunkkal 22, a főpénztárossal 18 éve dolgozom együtt, a főkönyvelő meg innen ment férjhez. Ha nem lesz vevő, az sem tragédia, mert 146 millió volt tavaly a forgalmunk, de tényleg jó volna továbblépni” – mondta a Blikknek Klapka, aki azt is elárulta, hogy a raktárban több kiló arany és ezüst áll. „Egyszer sem törtek be, mert a függönyök mögött olyan széfek vannak, amiket egy hét alatt sem robbant szét az ember” – magyarázta az aranyember, aki nem viccel: tényleg szeretne megválni a zálogháztól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top