Sztárok

Gyorsétteremben fognak dolgozni Britney fiai

Britney Spears és exe, Kevin Federline a hétköznapi nevelés hívei. Megnéztük, kik azok a celebek rajtuk kívül, akiknek fontos, hogy a gyereküknek átlagos gyermekkora legyen.

Gyorsétteremben fognak dolgozni Britney fiaiA 33 éves Kevin Federline azt nyilatkozta az ausztráliai Herald Sunnak, hogy eltökélt szándéka Britney Spearstől született két kisfiának, Sean Prestonnak és Jayden Jamesnek a lehetőségekhez mérten normális gyermekkort biztosítani. „Egy gyorsétterembe küldöm őket suli után dolgozni. Ahogyan én is dolgoztam annak idején autómosóban és pizzériában. Ezek a dolgok nagyban segítettek, hogy ma az legyek, aki vagyok” – indokolta döntését a multimilliomos Britney szintén gazdag exférje. Az egykori háttértáncos állítja, volt feleségével ebben teljes az egyetértés közöttük, a fiúknak iskolába kell menniük, ahol meg kell tanulniuk, milyen is átlagos gyereknek lenni. Hozzátette, hiába vitte sokra, a diákmunkának köszönhetően a mai napig tudja, mit akar elérni az életben, és mindez sokat segített neki abban is, hogy hogyan viszonyuljon más emberek felé.

Gyorsétteremben fognak dolgozni Britney fiaiSarah Jessica Parker szintén nem a pénzzel nevelő celebszülők táborát erősíti. Fia ruhatára például egyenesen fényévekre van Suri Cruise-étól, aki Hollywood leginkább elkényeztetett és legtöbbet ajnározott gyerekének számít. A 9 éves James Wilkie néha finoman szólva is bohém ruháiról bevallotta, gyakran használt darabok. „Hogy őszinte legyek, örökli őket a többi, idősebb unokatestvérétől – vallotta be a Szex és New York sztárja a Parade magazinban adott interjújában. – Ráadásul édesanyám eltette a bátyáim ruháit. Nem vicc. Szinte soha nem veszek neki új cuccot, legfeljebb télikabátot” – tette hozzá a háromgyermekes anyuka, aki arra is szakít időt, hogy ő vagy férje kísérje iskolába fiát. A nagycsaládból származó színésznő állítja, ha szülei elkényeztették volna, nem tudná így becsülni a munka jelentőségét, éppen ezért fontos neki, hogy fia és ikerlányai is reális képet kapjanak az életről.

Gyorsétteremben fognak dolgozni Britney fiaiBen Affleck és Jennifer Garner párosát a leghétköznapibb szülőknek tartják Hollywoodban. Nincsenek nyilvános magánéleti zűrjeik, nem lógnak folyamatosan celebpartikon, de testőrökkel, sőt a vagyonuk ellenére személyzettel sem veszik körül magukat. Violet Anne és Seraphina Rose rendszerint az anyjuk főztjét eszik, és még piros betűs napokon sem járnak luxusruhákban, ennek ellenére híresek arról, hogy mégis mindig mosolyogva fotózzák őket a paparazzók. A család gyakran bukkan fel farmerpiacokon, ahol egészséges ételeket vásárolnak közösen. A színésznő úgy nyilatkozott, hogy szülei szeretettel, de nagyon szigorúan nevelték, és ezzel példát mutattak neki. „Néha azzal viccelődöm, hogy már csak egy lépésre voltunk attól, hogy egy amish család legyünk.”

Gyorsétteremben fognak dolgozni Britney fiaiSzintén ennyire gyerekközpontú Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee Furness is, aki ha nem éppen a vörös szőnyegen pózolva kapják le, akkor valamelyik örökbefogadott gyerekével a nyakában. Jackmanék a hétköznapi élet hívei, tudatosan kerülik el a celeblét veszélyeit, és egy dologra biztosan rengeteg időt szakítanak, a gyerekekre. A sztár azt nyilatkozta egyszer, gyakran kialvatlan, de megéri minden, a gyerekeibe befektetett, vagyis velük eltöltött idő. Talán nem véletlen, hogy a színész három éve megkapta a legjobb celebapa címét is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top