Sztárok

Babát vár a szolifüggő valóságshow-celeb

Három hónapos terhes a világ legbotrányosabb valóságshow-jának veteránnak mondható szereplője. A Jersey Shore című műsor Snookija a harmadik hónapban jár.

Babát vár a szolifüggő valóságshow-celebEgy hónappal ezelőtt még tagadta a terhességéről szóló pletykákat a Snooki becenévre hallgató valóságshow-celeb, ám most elismerte, hogy kisbabát vár, és a harmadik hónapban van. Az alkohol- és szoláriumfüggő hölgy – polgári nevén Nicole Polizzi – a barátjától, Jionni LaVallétől esett teherbe. A hírt állítólag azért hallgatták el a nyilvánosság előtt, mert Snooki és kebelcsoda barátnője JWoww saját műsort kapott az MTV-től, amit már el is kezdtek forgatni múlthéten. Ám nem tudni, mi lesz a botrányosra tervezett valóságshow sorsa, ha a nagy hasú celeb nem vedelhet kedvére. Snookit ugyanis a Jersey Shore forgatása alatt többször tartóztatták le, mert ittasan okozott balesetet vagy rendezett botrányt.

Nem csak a Jersey Shore alkesz csaja sokkolta Amerikát, hanem Jennifer Lopez is, aki  melleket villantott. Részletek, itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top