Sztárok

Détár Enikő bevadult

Détár Enikő a minap ünnepelte nem is akárhogy a 48. születésnapját, és nem aggódik amiatt, hogy felette is múlik az idő. Rengeteg terve van akár az elkövetkező húsz évre is.
Sosem titkoltam a koromat

„Sosem titkoltam a koromat”

 

Enikő férje, Rékasi Károly szerint nemcsak az ünnepeket kell együtt tölteni, hanem minden lehetséges alkalommal meg kell kicsit bolondulni. Az apropót a havas vadulásra a színésznő születésnapja adta. Ebből az alkalomból Enikő azt is elmondta, mire számít, mire készül az elkövetkező években. „Sosem titkoltam a koromat – mondta Enikő a Best magazinnak –, de azért ez már nem olyan, mint a tizennyolcadik volt. Nekem még rengeteg tervem van, szívesen tanulnék pszichológiát az egyetemen, és szeretnék végre elutazni Indiába. Későn érő típus vagyok, harmincévesen kezdtem el balettozni tanulni, és bejártam a Rockszínházba a profikhoz. Sok olyan felkérést kapok, ahol táncolni kell, van még mit tanulnom. Felesleges volna az életem, ha nem lennének céljaim.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top