Sztárok

Kamerák előtt érzékenyült el Sebestyén Balázs

Drámai pillanatokat élt állt Sebestyén Balázs játékosa a csütörtök esti 1 perc és nyersz! adása alatt. Az ötgyermekes apuka sorsa még Balázst is láthatóan meghatotta.

Kamerák előtt érzékenyült el Sebestyén BalázsAz ötgyermekes apuka, Zsolt elképesztő csatát vívott az 1 perc és nyersz! legutóbbi adásában. Balázs már a játék elején megdöbbent, amikor a férfi arról beszélt, hogy öt lurkó büszke apukája. „A családom sorsát szeretném megváltoztatni, ezért a játékkal az a célom, hogy egy saját házat vehessük végre… A párommal és öt gyermekünkkel most egy albérletben élünk” – mondta Lippai Zsolt a játék elején. „Le a kalappal előttetek, Zsolt. Öt gyerekkel… Én, megmondom őszintén, az egy fiammal is nehezen boldogulok néha. De igazad van, minden kulcsa csakis a szeretet” – reagált Zsolt történetére Sebestyén Balázs.
A családfő hatalmas drámán ment végig a stúdióban, az utolsó játéknál kisfia, Gergő rohant oda mellé szurkolni. Amikor az ötéves kisfia öntött lelket édesapjába, az láthatóan Balázst is meghatotta. Hogy Zsoltnak sikerül-e megugrani a következő akadályt, az a pénteki adásból kiderül!

Nézd meg a Nők Lapja Café legújabb játékait, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top