Sztárok

Luxusrehab után partizni ment Gerard Butler

Három hétig elvonón volt Gerard Butler, aki kijövetelét egy féktelen Vanity Fair Oscar-partival ünnepelte. A hivatalos verzió szerint a színész gyógyszerfüggő, de ezt sokan nem veszik be.

A hivatalos verzió szerint…
A 300 című film kockáit teljes vállszélességgel betöltő Gerard Butlerre komoly hatással volt a spártai király szerepe. A szuperprodukció sokakban nyomot hagyott, de míg Leonidász előnyös testfelépítése miatt a női nézők legfeljebb a kelleténél sűrűbben láttak kockákat, addig maga a főszereplő valóban súlyos sérüléseket köszönhet a szerep megformálásának. Legalábbis állítólag. Butler a film 2006-os forgatásán szerzett sérülést követően gyógyszerfüggő lett, amin csak tovább rontott a tavaly decemberi, szerencsétlen kimenetelű szörfös akciója. Ez utóbbit szintén egy forgatás alkalmával szerezte, amikor egy nagyjából négyméteres hullámmal került szembe, és ő maradt alul.

 
Az a fránya 6 évvel ezelőtti frogatás
Az a fránya 6 évvel ezelőtti forgatás
 
... na és a szörfbaleset
…na és a szörfbaleset

Hat év után luxusrehab
Úgy tűnik, egészen hat évig nyomta a gyógyszereket az ügyeletes szívtipró, majd február elején önként jelentkezett a sztárok kedvenc luxusrehabjának számító Betty Ford Klinikára. Úgy érezte, túlzott mértékben támaszkodik a fájdalomcsillapítókra, sokan pedig úgy, hogy mindez mese habbal. És hogy miért is nem eszi meg mindenki készséggel Hollywoodban a pirulás magyarázatot? Talán mert a színész nevével párhuzamosan az utóbbi években a legkülönbözőbb, többnyire illegális matériákat emlegették zsinórban. Kokain, heroin, alkohol, hogy csak a dobogósakat említsük, ami persze nem zárja ki azt, hogy a színésznek ne gyűlhetett volna valóban meg a baja a fájdalom menedzselésével is.

 
Rehab előtt 2 nappal
Rehab előtt 2 nappal
 
Rehab után 2 nappal
Rehab után 2 nappal

Gyakorló hollywoodi rehabosok
A sztárok világában mindez nem szokatlan, sőt. Szinte minden híres érintettről sejtik, tudják, suttogják, vagy akár meg is írják a függőségét (ahogyan korábban Whitney Houston esetében is), de ennél több, radikálisabb beavatkozás nem történik. Jó esetben a függő celeb a család könyörgésének engedve, netán saját elhatározásából orvosi segítséget kér, ahogyan ezt most Gerard Butler is tette. Más kérdés, hogy maga a rehab mennyire lehet addiktív, hiszen sokan olyan természetességgel és rendszerességgel vonulnak be az ötcsillagos elvonókra (Melanie Griffith, Lindsay Lohan, Eric Dane), mint ahogyan anno nagyanyáink tették, csak éppen a balatoni SZOT-üdülős nyaralásra, a hónuk alá csapott Pálma gumimatraccal.
Mindenesetre Gerard Butler optimista, saját bevallása szerint a kezelés sikeres volt, és a gyógyulás útjára lépett. Reméljük, nem téved, és a jövőben a „rehabos törzsvendég” szereposztást és a balesetveszélyes filmforgatásokat egyaránt elkerüli.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top