Sztárok

Politikusnak állt VV Laci

A luxusbörtön helyett immár a Parlamentbe vágyik az egykori villalakó. VV Laci ugyanis pártvezér lett, és eltökélt szándéka, hogy pártjával jól szerepeljen a következő országgyűlési választásokon – írja a Blikk.

Politikus lett VV LacibólPártot alapított Lázár László. Az egykori valóságshow-hős és barátai által létrehozott tömörülést Magyar Nemzet Köztársasági Pártja (MNKP) néven már be is jegyezték. A volt villalakó – aki alelnökként fog dolgozni a pártban – két év múlva már indulni akar a választásokon. Elmondása szerint máris 1800-2000 támogatójuk van, köztük tudósok és üzletemberek. „Elegem van abból, hogy az emberek éheznek, és elmenekülnek az országból. (…) Hiszek a hit, becsület dolgokban. (…) Nem vagyok politikus. Csak egy élhetőbb országban akarok élni, és vissza szeretném adni az emberek hitét – indokolta a szervezkedést a VV 41 éves exkommandósa. – Nem ellenzéki vagy vezető párt akarunk lenni, »csak« hitelesek. Semmiképp sem megyünk el a szélsőségek felé” – jelentette ki a tavaly hitelcsapdába keveredett valóságshow-hős. VV Laciék mostantól járni fogják az országot, hogy eljuttassák az emberekhez a gondolataikat, s remélik: ha sokan vannak, előbb-utóbb támogatók is jönnek. A villalakó amúgy – akinek csődbe ment a vállalkozása – már a valóságshow-ba való beköltözés előtt elkezdte szervezni a tömörülést, de csak most látta elérkezettnek az időt, hogy felfedje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top