Sztárok

Damu exének a rokona a bírónő?

Mindössze pár nappal a jogerős ítélet előtt érdekes fordulat állt be a Damu-ügyben: egy idegen szerint a volt bírónő, aki hat évre ítélte a színészt, Palácsik Tímea rokona – írja a Blikk.

Damu exének a rokona a bírónő?A volt bírónő, aki kimondta a hat évet, az ítélethirdetés után le is köszönt posztjáról. Most egy fiatalember a Központi Nyomozó Főügyészségen arról tett bejelentést, hogy a nő Palácsik Tímea rokona. „Palácsik Tímea a volt bírónő előző vagy mostani férjének unokatestvére” – áll a fiatalember bejelentésében a Blikk szerint. A színész ügyvédje, dr. Ruttner György ezúttal azt kérte, hogy ennek fényében világosítsák át a bírónőt, ugyanis ha mindez igaz, könnyen megeshet, hogy elfogult ítéletet hozott a tárgyaláson. „Ha igaz a családi kapcsolat, az komoly hatással lehet a szerdán várható jogerős ítéletre” – tette hozzá az ügyvéd, aki a vádlottal együtt nem számít letöltendő büntetésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top