Sztárok

Bochkor Gábor: Fontos a szex!

Bochkor kifakadt a nemrég alakult Magyar Családtudományi Társaság ellen, mivel a műsorvezető szerint igenis fontos a házasság előtt szex.

Bochkor Gábor: Fontos a szex!Bochkor Gábor teljes mértékben és joggal fakadt ki a Magyar Családtudományi Társaság ellen, akik szerint sem a házasság előtti szex, sem az élettársi kapcsolat nem normális. „Mi a baj a házasság előtti szexszel? Az ember nem akar zsákbamacskát venni, ráadásul általában 70%-ra taksálják azt, hogy az embereknek mennyire fontos a szex egy kapcsolatban” – fakadt ki Bochkor, aki maga is élettársi kapcsolatban él párjával, Várkonyi Andival. „Gyűlölöm őket, és magánnyomozót fogok fogadni, hogy kiderítsem, a társaság tagjai mennyit szexelnek házasságon kívül. Erre megy ki a dolog, hogy örömből ne szexeljek? Fájjon az orgazmus, közben üssem egy tüskés korbáccsal a hátam?” – kérdezte a Megasztár zsűritagja, aki hozzátette: házasság nélkül is boldog párkapcsolatban él Várkonyi Andival, gyermekük pedig a világ legboldogabb gyermeke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top