Sztárok

A legjobbak: rendőr, egyetemista, földműves a Megasztárban

Ők hatan nemcsak tehetségesek, hanem szerencsések is. Őket ugyanis a Megasztár zsűrije a döntőbe juttatta. Kíváncsiak voltunk, kik is ők, és mindegyikük sorsa tartogatott meglepetéseket.

A legjobbak: Rendőr, egyetemista, földműves a MegasztárbanKullai Timi (30)
Szerelmét a Megasztárnak köszönheti!

Nem lehet azt mondani, hogy Kullai Timi türelmetlen típus. Kilenc év alatt idén harmadszor futott neki a tehetségkutatónak, és először 2003-ban próbálkozott. Akkor csak a top 50-be sikerült bekerülnie, viszont a képernyőn át felfigyelt rá egy fiatalember. „Felkeresett, hogy énekesnőt szeretne találni a zenekarukba, én pedig azonnal igent mondtam – meséli Timi. – Ám azt álmomban sem gondoltam volna, hogy ez a férfi, Attila lesz életem párja. Pedig azóta is együtt élünk és együtt zenélünk a legnagyobb harmóniában. Biztos vagyok abban, hogy ő a másik felem, vele szeretném leélni az életem, tőle szeretnék babát.” Timi elárulta, sok dologgal próbálkozott az évek során, dolgozott kereskedelemben, végzett irodai munkát, de mindig úgy alakította az életét, hogy a zenekari próbák beleférjenek, mert nem akart letenni az álmáról. Úgy érzi, harmincévesen a Megasztár az utolsó esélye arra, hogy valóra váltsa.

A legjobbak: Rendőr, egyetemista, földműves a MegasztárbanRéti Nóra (17)
Magántanuló lett

Ugyan még nem nagykorú Réti Nóra, de elmondása szerint már dolgozott az éjszakában. Szülei nagyon megbíznak benne és megengedték neki, hogy kéthetente késő estébe nyúlóan gitározzon és énekeljen egy szórakozóhelyen. Mint mondja, ez jó zsebpénz, hiszen nem várja el a szüleitől, hogy kizárólag ők oldják meg a dolgait, hiszen van még három testvére: egy húga és két öccse. „Gyakorlásnak is nagyon jó volt, hogy énekeltem a klubban – meséli. – Folyamatosan múlt a lámpalázam, és könnyebb volt így felmennem a Megasztár színpadára is, hogy van már némi tapasztalatom. Amikor dolgozni kezdtem, a szüleim néhány alkalommal elkísértek, de hamar belátták, nincs miért aggódniuk, tökéletesen ura vagyok a helyzetnek.” Nóra harmadikos gimnazista, és most magántanulóként folytatja a tanulmányait. Mindig jó tanuló volt, ám nemrégiben sokat rontott a tanulmányi eredményén egy balvégzetű szerelem. Ahogy mondja, szerencsére most nincs senki az életében, aki elvonná a figyelmét a tanulásról, de most főként a Megasztárról.

 


A legjobbak: Rendőr, egyetemista, földműves a MegasztárbanFarkas Jenser Balázs (21)
Sikerszakmát hagyott ott!

Fiatal kora ellenére rendkívül jó munkahelyet birtokolt Farkas Jenser Balázs, mielőtt indult volna a Megasztáron. A fiatalember szinkrontolmácsként olyan jól keresett, hogy már tizenkilenc évesen megengedhette magának a külön költözést a szüleitől. Erre már csak azért is szükség volt, mert ha hajnal kettőkor jön ihlet, akkor fogja magát, felkel, gitározik és énekel – egyszóval nem akarta zavarni a szeretteit. Amellett, hogy már régóta felnőtt életet él, nyolc hónapja együtt van a kedvesével, akit már az első randin elbűvölt nem mindennapi énekhangjával. „Ez az életemben az első komoly kapcsolat, csodálatos lány, nagyon szeretem – meséli. – Igyekszem vele a lehető legtöbbet törődni, még a verseny mellett is. Mindenben támogat engem, csakúgy, mint a szüleim is, akiknek sokat köszönhetek. A sikerem az ő sikerük is.”


A legjobbak: Rendőr, egyetemista, földműves a MegasztárbanSzűcs Ádám (20)
A földekről a reflektorfénybe

Még szüleivel él a Kisújszállásról érkezett fiatalember, aki nagyon szereti a színpadot, de nem az a fajta, aki csak a mikrofon mellett állja meg a helyét. Ádám kiskorától sokat dolgozott a szüleivel a család földjein, ahol háztájit műveltek, hogy az élet könnyebbé váljon. Szülei – édesapja egy telephelyet vezet, édesanyja ápolónő – nagyon aggódtak, amikor fiuk eldöntötte, hogy szerencsét próbál a Megasztárban. „Úgy gondolták, hogy a zenélésből nem lehet megélni, és én is belátom, hogy nagyon nehéz lesz – mondja Ádám. – Épp ezért, hogy megnyugtassam őket, jelentkeztem főiskolára, és most pedagógiát tanulok. Imádom a nyelveket, és angol–francia szakos tolmács szeretnék lenni, ha majd egyszer végzek. Persze, az első út az mindenképp a zene. Hihetetlen élmény a Megasztár színpadán szerepelni. Nagy szerencsém van, mert egész Kisújszállás nekem drukkol: kétbusznyi ember jön hozzám onnan az  élőadásra.”

A legjobbak: Rendőr, egyetemista, földműves a MegasztárbanBurgess Benjámin (16)
Amerikából jött

Nem csoda, hogy a tizenhat éves srácnak az angol nyelvű nóták állnak igazán jól, hiszen Amerikában született, és édesapjának köszönhetően kiskora óta folyékonyan beszél angolul. Nem ez az első próbálkozása a Megasztárban, jelentkezett az előző szériában is, ám akkor még hazaküldte a zsűri. „Nagyon nagy csalódás volt, de tudtam, fiatal vagyok még, és ha szorgalmasan gyakorolok, képzem a hangom, legközelebb sikerülhet – meséli. – Most boldog vagyok, hogy a döntőbe jutottam. Jól jött a siker, mert korábban nagyon önbizalom-hiányos voltam, és nem voltak barátaim. Csóron az általánosban én voltam a tipikus csöndes, vézna, vastag szemüvegkeretes fiú, aki az állandó szekálás célpontja. Minden osztályban van egy ilyen, az élet akkor rám osztotta ezt a szerepet. A kiközösítés elől menekültem a zenébe, amiért ma már hálát adok az égnek.”


A legjobbak: Rendőr, egyetemista, földműves a MegasztárbanHorváth István (25)
Csak egy hajszálon múlt a sorsa

Korábban már kacérkodott a gondolattal, hogy énekes lesz, de aztán meggondolta magát abból a megfontolásból, hogy ebben a kis országban ez egy nagyon nehéz pálya. Így egy rendészeti iskolába jelentkezett Horváth István, azonban a lelke mélyén mégsem tudott letenni az álmáról, bármennyire is ezt sugallta számára a sors. Noha elkezdett tanulni, és édesanyjával Vas megyében berendezkedett egy nyugodt életre, úgy döntött, tesz egy próbát a Megasztárral, és jelnek érzi, hogy ha csak egy hajszálon múlott is, de a zsűri helyet biztosított számára a döntőben. A helyzet nem volt egyszerű, hiszen épp csak megelőzte az utolsó összecsapásnál párbajellenfelét, Jankát. „Tudom, hogy nem énekeltem elég jól, nem voltam képes a maximumot adni abból, ami bennem van – véli István. – Emiatt most marcangolom önmagam, és ez arra sarkall, hogy egyre jobb és jobb legyek. Jelnek értékelem azt, hogy benn tudtam maradni, úgy érzem, helyem van a zenei pályán. Az elődöntő eredményhirdetésekor szó szerint sokkot kaptam, amikor megtudtam, hogy maradhatok.”

Hogy kik juthatnak még be a döntőbe, az kiderül pénteken este a Megasztár legújabb adásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top