Sztárok

Az eddigi legbizarrabb VV-eljegyzés – képek

Sajtóhírben tudatták a médiával, hogy VV Cristofel megkérte Veronika kezét. Tette mindezt egy körömkiállításon – igen, jól látjátok, köröm –, nyilván nem a reklám kedvéért. Az év sajtóhírét örömmel osztjuk meg veletek.

A VV5 kubai macsója élete nagy dobására készül, hiszen már mindenki tudja, egyetlen célja, hogy csak ő birtokolhassa a férfiak körében igen népszerű kedvesét. A hétvégén, királynőhöz méltó módon, a Körömpalotában kérte meg Szerelme kezét” – olvasható a nap sajtóhírében.

A mese szerint mivel a szilikoncsoda bejutott a playmate-választás legjobb 24 lánya közé, úgy döntött, ellátogat a körömkiállításra, hogy még trendibb nő legyen. És itt jön a hatalmas cliffhanger: „Veronika eredetileg Cristofel nélkül, Péter kíséretében érkezett volna a helyszínre, de végül a pár kézen fogva érkezett meg, így Péter magányosan keveredett el a hölgyek között” – áll a drámai sajtóhírben.

Miután Veronika rácsodálkozott az új kreatív körömkészítésre, ő maga is letesztelt néhány trendi flitteres, csillámos, pinkes cuccot, nem is sejtette – nyilván nem –, hogy ezután lánykérés következik. „Borzasztóan büszke vagyok rá, és nemcsak a playmate-verseny miatt. Annyira szeretem, komolyan mondom, azonnal elvenném ezt a lányt, ha hozzám jönne!” – romantikázott a szörnyen idegesítő kubai macsó. Veronika, aki korábban több helyen is elmondta, hogy kapcsolatuk jelenleg nem a legjobb formáját futja, természetesen igent mondott. Sejtéseink szerint a lagzit VV Cristofel kocsmájában tartják, de az is elképzelhető, hogy egy bodypor-szakkiállításon, proteinkoktélok között kelnek egybe. 

Alig várjuk az esküvőt
Alig várjuk az esküvőt
Szappanoperásan drámai tekintet
Szappanoperásan drámai tekintet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top