Sztárok

“Pozitív csalódás volt Sebestyén Balázs”

Hárommilliót nyert az 1 perc és nyersz! hétfő esti adásában Kiss Ferenc. A harmincnégy éves turai férfi nem vágyik méregdrága dolgokra. "A páromat azért mindenképpen elviszem a tengerhez, mert még nem látta" – mondta nekünk boldogan a győztes.

„Pozitív csalódás volt Sebestyén Balázs”Sok adósságra megy el a pénz
Neten nézett utána, és napokig gyakorolta a tekervényes feladatokat Kiss Ferenc, akit végül 16 fős családi és baráti társaság kísért el az 1 perc és nyersz! stúdiójába. „Én tényleg a játék miatt jelentkeztem, aztán ahogy egyre közeledett a felvétel időpontja, annál többször fordult meg a fejemben a nyeremény” – mondta Ferenc, aki hárommillió forinttal lett gazdagabb az ügyességi verseny után.

„Reménykedtünk persze, de nem számítottunk ilyen szép összegre, mert nekünk bizony ez jó sok pénz. Szerettünk volna elköltözni a szülőktől, hogy a párommal és a lányával saját otthonunk legyen, de ez még így sem jön össze. Viszont végre kifizethetjük a sok adósságunkat, mert mi is hitelcsapdába estünk” – mesélte a boldog győztes, aki párját is meglepi valamivel. „Hat éve vagyunk együtt, de eddig még soha nem tudtunk volna hosszabb időre elmenni, nyaralni. Most sem megyünk méregdrága utazásra, de azért egy hétre elmegyünk Horvátországba. A párom még soha nem látta a tengert, és szeretném ezt az élményt én megadni neki.”

Sebestyén Balázs nagyon segítőkész
Ferenc azt mondja, most, hogy ilyen hatalmas boldogság érte őket, megvalósítja egy régóta dédelgetett álmát. „Mindenképpen szeretnénk elmenni egy ejtőernyős tandemugrásra. Ezt biztosan megcsinálom, ha már ilyen szép nagy összeget sikerült nyernem” – újságolta a játékos, aki azt mondja, hatalmas pozitív csalódás volt számára az 1 perc és nyersz! műsorvezetője. „Sebestyén Balázs nagyon segítőkész, szociálisan érzékeny ember, és maximálisan segített nekem lelkileg ebben a játékban. Ezúttal is köszönöm neki!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top