Sztárok

Ezzel ajándékozza meg édesapját VV Attila

Egy hete még csak annyit árult el a Nők Lapja Café munkatársának a Való Világ győztese, Attila, hogy valamivel biztosan meglepi szüleit a nyereményből. Már azt is tudja, hogy mi lesz az.

Ezzel ajándékozza meg édesapját VV AttilaJelenleg még egy takaros panzióban lakik VV Attila, ám hamarosan beköltözhet nyereménylakásába. Fejben pedig már elköltötte a havi egymilliós gázsiját is: többek között vissza akarja adni többmilliós tartozását. „A vállalkozásaimhoz több kölcsönt vettem fel, és mivel csődbe mentem, nem tudtam visszafizetni a tartozásaimat. De most majd törlesztek, ahogyan számoltam, a 12 millió negyede erre megy majd el!” – mondta Attila a Story magazinnak. A pénz többi részének is megvan a helye. A szüleit és a testvérét is szeretné meglepni valamivel. „Megbeszélem velük, azzal ajándékozom meg őket, amire szükségük van. Bent, a villában arról álmodoztam, hogy apunak majd egy autót veszek, ha… Mert még a játék előtt azt mondta, mennyire jó volna neki egy használt járgány.”

Hogy mire költi még pénzét Attila? Meglepő módon plasztikázásra készül. Hogy miért akar kés alá feküdni, az kiderül a legfrissebb Storyból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top