Sztárok

Mit keresett a köztévében Ördög Nóra?

Az RTL Klub legsikeresebb női műsorvezetője, Ördög Nóra a köztévében járt. No nem cserélt csatornát, hiszen március 17-től a Csillag születik házigazdája lesz Liluval. Nóra D. Tóth Kriszta műsorának vendége volt.

Mit keresett a köztévében Ördög Nóra?„Mindketten teljesen túlléptünk a házasságunkon, most már nyugodtan, konfliktus nélkül tudunk együtt dolgozni” – mondta Ördög Nóra D. Tóth Krisztának, hiszen Nórának a most induló Csillag születikben első férje lesz a főnöke.
A csinos műsorvezető a DTK Show-ban mesélt arról, hogyan kezdett el tudatosan azon dolgozni, hogy ne szippantsa be teljesen a munkamánia. Saját bevallása szerint már olyan volt, mint egy versenyló, csak a munkára tudott koncentrálni, ezért döntött úgy, hogy kicsit visszavesz a tempóból. „Megtanultam végre, hogy fontos a tévén kívüli világ. Először veszek részt úgy egy produkcióban, hogy »csak« műsorvezető vagyok, szerkesztő már nem.”

Nánási Pállal való találkozása azonban igazi „első látásra szerelem volt” – ismerte el a műsorvezető a DTK Show-ban. A népszerű fotós megszállottan fényképezi Nórit, és nemcsak a lapok számára. A műsorban először láthatnak a nézők teljesen smink nélküli fotót a tévésről, amit Nóri tudta nélkül Nánási Páltól szerzett meg D. Tóth Kriszta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top