Sztárok

Az életével játszik VV Kinga

Régi álma teljesült a villa cselszövőjének, amikor Playboy-fotózásra kérték fel. Ám gőzerővel kell fogyókúráznia, mert csupán 5 hete van, hogy ledobja a pluszkilókat. Az orvosok szerint azonban a túl gyors tempóval az életét kockáztatja – írja a Blikk.

Az egészségével játszik VV KingaVV Kinga csábító ajánlatot kapott a nyuszis magazintól, amikor kijött a villából: ő lehet a Playboy áprilisi címlaplánya. Az 5 hét múlva esedékes fotózásnak azonban kemény feltétele van, mégpedig a fogyókúra. A luxusbörtönben 70 kilóra meghízott lány a rendelkezésre álló idő alatt 14 kilótól akar megszabadulni. „Gőzerővel fogyózom azóta, hogy kijöttem a villából, és 7 kilótól már sikerült megszabadulnom” – jelentette ki. Kinga annyira beleszeretett a bokszba, hogy amióta véget ért a valóságshow, Miló Vikivel edz. Emellett hetente egyszer zsírbontásos testkezelésre jár, sőt most mára a táplálkozására is odafigyel, ellentétben a villalét alatt. „Kaptam szétválasztó diétát is, amelyet szigorúan be is tartok” – hangsúlyozta az egykori villalakó, aki a luxusbörtönben valamennyi ruháját kihízta. A bulvárlap által megszólaltatott orvos szerint a gyors fogyásnak azonban Kinga egészsége láthatja kárát. Edzője, Miló Viki viszont állítja, nincs szükség arra, hogy 5 hét alatt 16 kilót adjon le Kinga, s ezzel nem is áltatja, az edzések révén csupán szálkásabb lesz, így a képeken inkább formás nőként fog csábítani, nem pedig csontkollekcióként. „Olyan koncepciót találtunk ki, amelyben megmutathatja szenvedélyességét” – mondta sejtelmesen a magazin főszerkesztője, Pantl Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top