Sztárok

Berki Krisztián az ügyeletes magyar playboy

Berki-üstökös néven új égitestet avathatunk a celebvilág égboltján. Megnéztük, hogy a hatalmas médiacsóvát növesztett Berki Krisztián hol keringett eddig.

Berki és Szabó Zsófi a Facebookon még járnakA Mokka állandó vendége

2012-ben szinte nincs is olyan médiaplatform, ami Berki-mentes övezet lenne. Kék fény rovat, romantika szekció, kiskedvencek témakör? Semmi sem akadály a szép szál celeblegénynek, aki fáradhatatlanul lapátolja ránk széles spektrumon az újabb és újabb happeningeket. Adtunk mi már hírt változatos szerelmi életéről, az ellene motoros gázolás miatt tett feljelentésről, és a védjegyévé vált rövidnadrágos öltönyéről. De nem csúsztunk le rabosítása híréről sem, amit a pozőr maga is nyíltan hirdetett a Facebookon. Hát igen, alkatilag nyitott fiú ő, aki ha valamilyen nyilvánvaló baki folytán nem hívják meg reggel a Mokkába, akkor nem rest közösségi oldalakon tolni a friss információkat a médiajelenséggé érett személyéről. Talán érik lassan egy hiánypótló Berki-életrajz is, de addig is, fussunk át mi magunk az ügyeletes magyar playboy eddigi, kacskaringós karrierösvényén.

Berki és Szabó Zsófi a Facebookon még járnakSzínésznőkkel díszített rajtkő

Visszaúszva a hírárral szemben, úgy ítéltük meg, Berki rajtköve, egyszersmind első nagy dobása, Oszter Alexandra 2009-es eljegyzése volt, majd szorosan ezután a kapcsolatból való dobbantása. Ezután Kapócs Zsóka oldalán láthattuk, de ez a kapcsolat sem tartott sokáig. Ellenben jöttek mások, legalábbis a pletykák szerint. Sónyák Szilvia playmate, Polgár Krisztina, Mester Bea modell, csak pár név azok közül, akikkel hírbe hozták. Legutóbbi szerelmét Hajdú Péterrel és Sarka Katával ápolt barátságának köszönheti. Szabó Zsófi színésznővel hivatalosan tavaly decembere óta vannak együtt, túlcsorduló szerelmük minden mozzanatáról pedig csak az nem értesül, aki nem akar. Szerepeltek már párosan a Hajdú-féle Frizbiben, megy az évődés a Facebookon, és a kötelező közös tetkón is túl vannak már, hála istennek. De jött a dráma! A legfrissebb hírek szerint már szakítottak is. Zsófi „nem kíván nyilatkozni”, Berki igen. Kiderült, az ő szerelmük egy életre szól, kapcsolatuk szünetel.

Berki és Szabó Zsófi a Facebookon még járnakCircus Maximus

Az egykori focistának természetesen nemcsak szerelmi röppályáját, hanem szakmai múltját is megvizsgáltuk. Sportemberről van szó, aki kapusként többek között a Fradiban is játszott. Még 30 sem volt, amikor már olyan pozíciókat töltött be, mint a klubigazgatóit, de a Fradi igazgatóságának elnöke, majd az FTC Zrt. vezérigazgatója is volt. Az iskolázottságát, nyelvtudását ugyanakkor sűrű homály fedi, az FTC.hu-n lévő adatlapján egyedül ez a két rubrika tátong üresen.
Ettől eltekintve kiváló, a budapesti éjszakában minimum légypapírfunkciót betöltő paraméterekkel rendelkezik. Előnyös testfelépítés kimunkált izomzattal kombinálva, sokmilliós járgányok, XS-es (vagy csak fit slim?) márkás ruhák, befolyásos és/vagy celeb barátok, szóval minden adott. A macsós imázst azért „ziher vász ziher” alapon egy 80 kilós német doggal is erősíti. A kutyát a Maximus névvel látta el, Facebook-követőit pedig a napokban egy pixeleken és éteren is átívelő vizuális tesztoszteronbombával, vagyis egy közös képpel kettejükről. Halleluja. Így legalább – az aktuális foglalkozásán kívül – tényleg mindent tudunk már, vagyis hogy a nők, az autók és a foci mellett a kutyákat is szereti.   

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top