Sztárok

Milliomos selyemfiút szedett fel Katy Perry

Ez a második pasi, akivel decemberi válása óta kavar az énekesnő.

Milliomos selyemfiút szedett fel Katy PerryKaty Perry zenélés helyett inkább a divatbemutatókat és a jól megérdemelt semmittevést választja. Az énekesnőtől december végén vált el a férje. Azóta Katynek volt egy rövid viszonya az egyik háttértáncosával, most pedig a világ legjobban fizetett férfi  modelljével, Baptiste Giabiconival kavar. A fiatalok a párizsi divathéten a Chanel bemutatóján ismerkedtek össze. Egymás mellett ültek a divatshow alatt, beszélgetni kezdtek, és másnap már kéz a kézben együtt mentek vacsorázni. A The Sun című lap információi szerint a vacsora után a páros bejelentkezett egy ötcsillagos hotelbe, és együtt töltötték az éjszakát.

„Baptiste elképesztően tehetséges modell, de nagyon jártas a zenében és nagyon jó ember. Nagyszerű fickó, és tökéletes lány lenne számára Katy” – nyilatkozta a 22 éves modell közeli barátja, Kasia Al-Thani.

Katy ura, a brit színész, Russel Brand sem szomorkodik. Ő egy angol lánnyal igyekszik pótolni felesége hiányát. A frissen becserkészett hölgy pedig kísértetiesen hasonlít exnejére. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top