Sztárok

Hatalmas pofont kapott VV Vera

VV Verára a továbbiakban nem tart igényt egykori munkahelye. A lánynak se pénze, se jövője. Hogy mi lesz vele, azt talán még ő maga sem tudja.

Hatalmas pofont kapott VV VeraVera egy melegburkolatokat forgalmazó cégnél volt értékesítő. A VV miatt az érzékeny lány úgy döntött, fizetés nélküli szabadságot vesz ki. „Mivel már négy éve dolgoztunk együtt, és kölcsönösen meg voltunk elégedve egymással, úgy döntöttünk, hogy így lesz a legjobb. Főnököm hozzátette, hogy a VV után visszavárnak” – mondta Vera a Borsnak.
Vera azt mondja, amíg ő bent volt a villában, az internetre felkerült felnőttfilmje miatt néhány potenciális vevő – a melegburkolat-vállalatnál – visszalépett. „Kiesésem után leültünk megbeszélni a dolgokat, s abban egyeztünk meg, hogy nem én vagyok a legjobb reklámarca a cégnek, így elválnak útjaink – mondta szomorúan a lány, aki azóta munkanélküli. – Anyagilag most nem állok túl jól… Nehéz a helyzetem, hiszen nem beszélek nyelveket és nem halmoztam fel a diplomákat sem. Jól kommunikálok, és nagyon szeretnék emberekkel foglalkozni, de nem akarok kitúrni senkit a helyéről, és könyörögni sem szeretnék, hogy valaki vegyen már fel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top