nlc.hu
Sztárok
Sztori az 5490 forintos fogfehérítésről

Sztori az 5490 forintos fogfehérítésről

Az egész úgy kezdődött, hogy felhívott az USA-ban élő unokatestvérem... A beszélgetés a közelgő esküvőmre terelődött, így elmeséltem, hogy állnak az előkészületek, mi lesz a menü stb.

Mikor már mindent kiveséztünk, kérdezte, hogy akarok-e a nagy nap előtt fogfehérítést csinálni, mert ő elvégezte, és a fotókon bizony sokkal jobban néz ki, szebb a mosolya, mint a mellette álló férjének. Mondtam, hogy szerettem volna, de sajnos már nem fér bele a költségvetésbe, mire ő csodálkozva kérdezte, hogy „nincs rá 5 ezer forintod?” Elmesélte, hogy ő az egyik USA-ban elterjedt módszert, a matricás fogfehérítést használta, amiről egy magazinban olvasott. Abban az évben a legjobb otthoni szépségterméknek választották az olvasók. Náluk kb. 25 dollárért lehet venni, és hihetetlen népszerű, mert nagyon egyszerű és kényelmes a használata, ugyanakkor a hatása a jóval drágább rendelői fogfehérítéssel vetekedik. Javasolta, hogy nézzek utána, lehet-e itthon is kapni, ha nem, akkor ő majd küld nekem kintről.

Sztori az 5490 forintos fogfehérítésről

Mivel Google a barátom, ezért azonnal rákerestem a fogfehérítő matricára és találtam is egyet, ami ráadásul nem is volt drágább itthon, mint az USA-ban. Mivel csak pozitív véleményt olvastam a neten, ezért meg is rendeltem a www.smilestrips.hu oldalon a Whiteline fogfehérítő matricát. Már 2 nap múlva a kezemben is volt, azonnal kipróbáltam! Igaza volt az unokatesómnak, tényleg rendkívül egyszerű a használata, csak felragasztottam a vékony műanyag matricát a fogamra – ami ráadásul átlátszó, így alig tűnik fel, hogy rajta van – majd kb. fél óra múlva levettem és kidobtam.

Sztori az 5490 forintos fogfehérítésrőlKétféle kiszerelés kapható 5490 Ft-tól, én 10 napos kezelést vettem, és először 4 nap múlva vettem észre változást, majd napról napra nyomon követtem, ahogy fehéredett a fogam. A 10 nap elteltével abszolút elégedett voltam az eredménnyel! A munkahelyemen megjegyezték, hogy mennyivel fehérebbek a fogaim, és a párom is mondta, hogy nagyon szembetűnő lett a változás!

Amellett, hogy milyen olcsó és egyszerű a használata, nagyon fontos szempont, hogy nem kell menni, ráadásul mindez kevesebb, mint 9 ezer forintért! Ajánlani tudom mindenkinek, aki fehérebb fogakra vágyik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top