Sztárok

Udvaros Dorottya balesetének részetei

Egy finn–magyar családdal karambolozott tegnap Udvaros Dorottya.

Udvaros Dorottya balesetének részeteiAhogyan arról szombaton beszámoltunk: a baleset a Margit körút, Bem József utca és Horvát utca kereszteződésében történt délután. Udvaros autójában kinyíltak a légzsákok, a másik autóval utazó két hölgy utast pedig könnyebb sérülésekkel vitték kórházba.

A másik autó sofőrje a Borsnak elmondta: nem értette, hogy miért jelentek meg a helyszínen a fotósok és a tévések, ahogy mondta, nem tudta, hogy egy híres színésznővel ütközött. Nem ismerte Udvaros Dorottyát, aki a legkevésbé sem örült a nyilvánosságnak.

„Itt vagyok vérző orral. Felháborító, ahogy dolgoznak, el sem tudják képzelni, milyen kárt okoznak ezzel” – mondta a sajtó jelen lévő munkatársainak a színésznő. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője  a Borsnak szombaton délután csak a baleset tényét ismerte el. Azt viszont nem tagadta, hogy a balesetet okozó személyt a helyszínen megszondáztatták a rendőrkollégák, de hozzátette: ez minden esetben így történik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top