Sztárok

Elhagyta a menyasszonya a megasztárt

Hatalmas öröm érte a 24 éves Bihal Rolandot, hiszen immár biztos: ő is döntős a Megasztárban. Ez a siker nem is jöhetett volna jobbkor a férfinál.

Elhagyta a menyasszonya a MegasztártA kecskeméti fiatalembert ugyanis ősszel elhagyta a menyasszonya egy másik férfiért, ami alaposan megtépázta Roland önbizalmát. A színpad azonban sikert adott neki, noha nem ez az egy szép eredménye: a minap diplomázott mérnök-informatika szakon. Érdekli a szakma, most azonban reméli, jó ideig nem kell majd egy számítógép előtt ülnie. „Néhány hónapja még nagyon ki voltam borulva attól, hogy elhagyott a szerelmem – meséli. – Sokáig magamban kerestem a hibát és letört voltam, de aztán rájöttem, nem érdemes. Hiszen annyi szép lány van ebben az országban, és ma már képes vagyok elhinni, hogy hamarosan rám talál az új szerelem. Nincs könnyű dolgom, mert nem vagyok egy csajozós alkat. Inkább félénknek és visszahúzódónak mondanám magam, aki csak akkor nyílik ki, ha mikrofont kap a kezébe. Nem merek kezdeményezni, mert félek a visszautasítástól. A Megasztár esetében már fél győzelem volna, ha visszaadná az önbizalmam. Mindent megteszek, hogy így legyen” – mondta a boldog döntős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top