Sztárok

Kórházba került Stohl kislánya

A Stohl család az első közös hétvégéjét egy wellnesshotelben szerette volna kipihenni, ám a színész legkisebb lánya rosszul lett. Stohl és párja, Ancsika azonnal kórházba rohant a gyermekkel kivizsgálásra – írja a Blikk.

Váratlan rosszullét árnyékolta be Stohl András és családja első közös hétvégéjét. Egy vidéki wellness-szállodába mentek el kikapcsolódni, ám a hamarosan munkába álló színész legkisebb lánya, a 3 éves Franciska váratlanul rosszul lett. Az aggódó szülők a közeli, szombathelyi Markusovszky kórházba vitték a kislányukat. A bulvárlap úgy tudja, hogy felfázás miatt jelentkeztek az ijesztő tünetek a kisgyermeknél. „Már nagyon jól van a lányunk. A körülmények ellenére jól sikerült a hétvégénk, jól éreztük magunkat” – nyilatkozta a napokban szabadult színész, aki szívesen osztogatott autogramokat a szállodában, és fotózkodott a vendégekkel. A család egyáltalán nem bujkált, ugyanúgy fürödtek a wellnessrészlegen vagy vacsoráztak az étteremben, mint bármely másik család.

Kórházba került Stohl kislánya

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top